4gamers.be

Meer volk werkt aan Cyberpunk 2077 dan aan The Witcher 3

Door papfles, 06-09-2016 00:04, bron: https://www.cdprojekt.com/pl/forums/topic/lista-pytan-do-zarzadu/page/49/

Aangezien The Witcher 3: Wild Hunt een schot in de roos was voor CD Projekt en de fans ook laaiend enthousiast waren, liggen de verwachtingen voor het nieuwe spel ook torenhoog. Dat heeft CD Projekt zelf ook door precies, want er wordt met man en macht aan Cyberpunk 2077 gewerkt, een game die ook groter zou moeten zijn dan The Witcher 3.

De studio had sowieso al een stevige recruteringsactie achter de rug en nu blijkt dat het team voor de nieuwe game aanzienlijk groter is dan het team dat tijdens het drukste moment aan The Witcher 3 heeft gewerkt. Toch lijkt er nog niet veel te rapen over de game, want CD PRojekt zegt zelf dat nieuws rond Cyberpunk 2077 nog wel even op zich zal laten wachten.

Cyberpunk 2077 screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.