4gamers.be

Buddy systeem uitgerold voor Pokémon GO

Door Jay, 12-09-2016 11:46

Het in de code reeds ontdekte en daarna bevestige Buddy systeem voor Pokémon GO wordt momenteel officieel uitgerold via een nieuwe update voor de game. De Android-versie wordt zo naar versie 0.37.0 gebracht en de iOS-versie gaat naar versie 1.7.0. Op onze eigen Android phone is de update in kwestie wel nog niet beschikbaar.

Naast wat algemene verbeteringen en aanpassingen, zoals het makkelijker maken om kleine Pokémon op het scherm aan te raken en te selecteren, is de belangrijkste nieuwigheid dus het Buddy systeem. Dat laat je toe om een van je Pokémon als je buddy in te stellen, waarna die naast jouw avatar verschijnt om zo samen met jou doorheen de wereld te wandelen. Daardoor krijg je candies voor die bepaalde Pokémon, waardoor het dus ook makkelijk wordt om zo'n Pokémon te laten evolueren. Voorheen moest je om candies te verzamelen gewoon hetzelfde soort Pokémon opnieuw en opnieuw vangen, wat niet handig is als in jouw buurt die bepaalde Pokémon amper verschijnt.

Samen met de nieuwe update is trouwens ook een nieuwe easter egg in de game geplaatst. Je kan namelijk Pikachu op jouw schouder laten plaatsnemen. Om dat te doen, moet je je Pikachu instellen als buddy en er 10km mee afleggen. Je Pikachu zal dan niet langer gewoon naast je wandelen maar op je schouder zitten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.