4gamers.be

Assassin's Creed: The Ezio Collection officieel aangekondigd

Door Jay, 14-09-2016 00:07

Het hing al een tijd in de lucht en nu heeft Ubisoft het eindelijk ook officieel bevestigd: er komt een Assassin's Creed: The Ezio Collection aan. De collectie verschijnt 17 november voor PS4 en Xbox One en bevat de singleplayer campaigns en uitbreidingen van Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations, en dit met "verbeterde graphics" voor PS4 en Xbox One.

Naast de drie games rond Ezio Auditore da Firenze brengt de collectie ook de twee kortfilms rond Ezio met zich mee, zijnde Assassin's Creed Lineage en Assassin's Creed Embers. Via deze geanimeerde kortfilms krijgen we meer inzicht in het leven van Ezio, van het begin tot het einde.

Wie de collectie via de Uplay Shop aanschaft, kan kiezen voor de Collector's Case. Die bevat naast de collectie nog wat extraatjes, zoals een set van exclusieve lithografieën, de officiële soundtrack van de game met een selectie van 40 nummers en een exclusieve Black Edition buste van Ezio Auditore. Deze editie kost je 79,99 euro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.