4gamers.be

Duizenden Counter-Strike cheaters krijgen slag van de hamer

Door Jay, 15-09-2016 15:45, bron: steamed

De afgelopen 24 uur hebben duizenden Counter-Strike: Global Offensive cheaters een ban uitgedeeld gekregen. Meer dan 11.000 cheaters zouden al een slag van de hamer hebben gekregen, maar Valve zou nog steeds bezig zijn met het uitdelen van bans.

Concreet lijken de bans te gebeuren via VAC, het Valve Anti-Cheat systeem, wat interessant is omdat VAC bedoeld is om cheaters tijdens het spelen actief te ontmaskeren en te straffen. Dagelijks worden zo dus sowieso al heel wat bans uitgedeeld, maar de piek van de afgelopen uren doet vermoeden dat het VAC systeem een update heeft gekregen waardoor bepaalde cheat software nu wel gedetecteerd kan worden, waar dat voorheen niet het geval was.

Weer een stap in de pos!itieve richting dus, al is het de vraag hoelang dit nieuwe systeem zijn vruchten zal kunnen afwerpen. Inmiddels zijn de cheaters natuurlijk ook de op hoogte van wat Valve doet en dus zijn ze gewaarschuwd. Zolang ze niet inloggen en actief cheaten, worden ze niet gebanned, dus mogelijk houden cheaters zich nu eventjes koest tot er een omzeiling van het nieuwe systeem is gevonden, waarna ze weer verder kunnen met cheaten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair