4gamers.be

EA betaalde niet genoeg om IJsland in FIFA 17 te krijgen

Door Jay, 22-09-2016 10:49

Volgende week verschijnt FIFA 17 en wie had gehoopt om met het nationale team van IJsland aan de slag te kunnen gaan is eraan voor de moeite. IJsland zit namelijk niet in de game omdat er geen overeenkomst bereikt kon worden tussen EA en de IJslandse voetbalfederatie. EA had 15.000 dollar geboden voor de licentie, maar daar ging de KSI niet mee akkoord. Het deed een tegenbod, maar dat werd dan weer niet aanvaard door EA. Hoeveel het tegenbod was, is niet bekend.

In een reactie betreurt Geir Thorsteinsson dat EA de licentie zo goed als gratis wilde verkrijgen en dat er geen sprake was van oprechte onderhandelingen over een eerlijke prijs. Nochtans zou IJsland dat wel verdienen, zeker na de goede prestatie op het afgelopen EK.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.