4gamers.be

Paladins schiet stevig uit de startblokken

Door Jay, 26-09-2016 10:44

Paladins: Champions of the Realm, de game die hier en daar afgeschilderd wordt als een Overwatch kloon van SMITE developer Hi-Rez Studios, heeft zijn Early Access launch op Steam niet gemist. Na 2 weken Early Access is de game al meer dan 1,1 miljoen keer gedownload en op basis van meer dan 10.000 reviews heeft de game momenteel een mooie score van 84%. Het aantal dagelijkse spelers is ook nog vrij stabiel, maar de vraag is natuurlijk hoe de game het op nog langere termijn zal doen.

Bij Hi-Rez benadrukken ze inmiddels dat de game nog in Early Access zit en dat men de game op basis van idee├źn en feedback van de community nog verder wil en zal verbeteren. Men benadrukt ook dat de game altijd free-to-play zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.