4gamers.be

Amazon stelt eerste drie games voor pc voor

Door Jay, 30-09-2016 13:20

Amazon heeft zijn eerste drie games voor pc onthuld. Het gaat om New World, Crucible en Breakaway. Van de drie games lijkt Breakaway qua ontwikkeling al het verst gevorderd te zijn.

New World is een open-world MMO waarin je het Noord-Amerika van de 17de eeuw koloniseert. Het unieke hier is evenwel dat alle bovennatuurlijke volksgeloven die men destijds had ook echt blijken te zijn. De game zit in een nog relatief vroege ontwikkelingsfase, dus een release is niet voor meteen.

Crucible is een third-person shooter waarin 12 spelers worden gedropt op een buitenaardse planeet. Wie als laatste overblijft, wint. De planeet zelf is echter ook vijandig naar de spelers toe en dus zullen ze soms ook moeten samenwerken om te kunnen overleven. Een 13de speler kan eventueel ook nog meespelen in de rol van game master die bepaalde events kan creëren en oproepen.

De laatste game tot slot is Breakaway, een "4v4 mythological sport brawler". Samengevat lijkt het spel op voetbal, omdat je een bal in het doel van de tegenstander moet krijgen, maar dan met MOBA en arena en hero fighter invloeden. Via de officiële website kan je je inschrijven voor de alpha.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.