4gamers.be

Twitch Prime aangekondigd, biedt heel wat extra's

Door Jay, 03-10-2016 16:20

Je zou het haast vergeten zijn, maar Twitch werd een tijd geleden gekocht door Amazon, dat het streaming platform nu eindelijk wat actiever lijkt in te zetten. Zo heeft Amazon Twitch Prime aangekondigd, vermoedelijk in een poging om het publiek van Twitch naar Amazon Prime te lokken.

Twitch Prime wordt namelijk onderdeel van het aanbod dat Amazon Prime biedt. Met Amazon Prime krijg je al allerlei extraatjes en kortingen bij Amazon zelf, en Twitch Prime zal zich dan nog eens extra op gamers en het Twitch publiek richten.

Wie Twitch Prime heeft, krijgt elke maand "free game loot", zoals bijvoorbeeld de nieuwste Hearthstone hero, of een nieuwe indie game. Verder zijn er kortingen op games voorzien, tot twee weken na de release ervan. Op Twitch zelf krijgt wie Twitch Prime heeft niet langer reclame te zien voor een betere kijkervaring. Ook voorzien zijn exclusieve emotes en een chat badge. Ook mogen Twitch Prime leden zich elke 30 dagen gratis abonneren op een kanaal. Dat kanaal zal dan gewoon de inkomsten van die subscriptie krijgen.

Al bij al een mooi pakketje, al moet ieder voor zich natuurlijk eerst even bedenken of het de prijs van Amazon Prime uiteindelijk wel waard is. Die prijs verschilt van regio tot regio. In de VS is het bijvoorbeeld 99 euro per jaar, terwijl het in Spanje 19,95 euro per jaar is en in Frankrijk 49 euro per jaar. Dit komt omdat er regionaal ook verschillen zijn wat betreft de kortingen en extra aanbiedingen voor Amazon Prime leden. In België en Nederland is Amazon Prime vooralsnog niet beschikbaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.