4gamers.be

Digital Homicide stopt rechtszaak tegen Steam gebruikers

Door Jay, 04-10-2016 14:51, bron: https://techraptor.net/content/digital-homicide-dismiss-steam-users

De soap rond Digital Homicide lijkt in het nadeel van de ontwikkelaar te eindigen, wat op zich niet geheel onverwacht is natuurlijk. Even in herinnering brengen: Digital Homicide, dat bestaat uit twee broers, wist al snel een negatieve reputatie op te bouwen omdat het games op Steam lanceerde die niet alleen beschamend slecht waren, maar die ook nog eens assets gewoon van Google plukten zonder daar melding van te maken. Onder meer YouTuber Jim Sterling pakte Digital Homicide daar zwaar voor aan, waarop de ontwikkelaar Sterling aanklaagde, zij het zonder veel succes. Ook met andere kritiek kon Digital Homicide maar moeilijk overweg. Recent klaagde het 100 Steam gebruikers aan en toen Valve vervolgens al hun games van Steam verwijderde, werd ook Valve aangeklaagd.

Aan dit alles lijkt nu een einde te komen. Digital Homicide heeft namelijk een verzoek ingediend om de rechtszaak tegen de 100 Steam gebruikers stop te zetten en de gerechtskosten terug te krijgen. De ontwikkelaar zou naar eigen zeggen niet voldoende centjes hebben om de rechtszaak voort te zetten. James Romine, een van de twee broers, liet in een reactie weten dat Digital Homicide "destroyed" is nadat het langs alle kanten de grond werd ingeboord. Het ziet er dus naar uit dat de studio ophoudt te bestaan en dat de broers een andere bron van inkomsten zullen moeten vinden.

Onder meer het bloed dat van het scherm druipt werd gewoon van Google geplukt

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.