4gamers.be

Nieuwe Pokémon GO feature vergroot kans om bepaalde Pokémon te vangen

Door Jay, 06-10-2016 16:46

Niantic heeft een nieuwe feature aangekondigd voor Pokémon GO. Momenteel kan je al medailles verdienen voor het vangen van bepaalde types Pokémon, maar via een toekomstige update zullen deze medailles ook een verdere impact hebben. Ze zullen namelijk de kans vergroten om Pokémon van dat type te vangen. Vang je bijvoorbeeld veel Pokémon van het Fire type, dan zal je een grotere kans hebben om Fire type Pokémon te vangen.

Wanneer de update precies komt, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk welke kans nu precies groter wordt - de kans om Pokémon van het type in kwestie tegen te komen, of de kans om Pokémon van het type, die iedereen op die plaats dan tegenkomt, ook effectief te vangen. Het eerste geval zou alleszins voor heel wat trainers leuker in de oren klinken dan het tweede.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.