4gamers.be

Singleplayer Star Citizen niet meer voor dit jaar

Door Jay, 10-10-2016 11:02

Squadron 42, de singleplayer ervaring voor Star Citizen, zou normaal dit jaar nog verschijnen, maar tijdens CitizenCon 2016 is bevestigd dat dat gewoon niet lukt. Een nieuwe releasedatum of zelfs releasejaar werden niet gegeven, dus ook een release in 2017 is niet zeker, ook al omdat er blijkbaar nog heel wat werk op de plank ligt.

Hoewel van Star Citizen zelf de nodige work-in-progress beelden getoond werden, werd van Squadron 42 helemaal niets getoond. Men had gehoopt één van de 28 voorziene hoofdstukken klaar te hebben om het te kunnen tonen, maar dat was dus niet het geval. Er lijken dan ook nog heel wat maanden ontwikkelingstijd in Squadron 42 te gaan kruipen, wat op zich niet onverwacht is aangezien het een aanzienlijk project is. De game heeft bijvoorbeeld ook 20 uur aan performance capture en 1255 pagina's aan dialoog, ingesproken door bekende Hollywood namen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.