4gamers.be

Call of Duty: Infinite Warfare klaar voor multiplayer bèta

Door Jay, 11-10-2016 11:12

Dit weekend gaat de multiplayer bèta van Call of Duty: Infinite Warfare van start, tenminste op PS4. Xbox One-spelers kunnen er pas later mee aan de slag. Om ons alvast warm te maken, is een trailer voor de bèta de wereld ingestuurd.

Concreet start de bèta op PS4 al op 14 oktober om 18:00 onze tijd. Deze bèta loopt tot 17 oktober, 18:00. De tweede bètaweek is voor zowel PS4 als Xbox One en begint op 21 oktober om 18:00 en loopt tot 24 oktober.

Om deel te kunnen nemen aan de bèta moet je een pre-order hebben geplaatst voor Call of Duty: Infinite Warfare, al zullen hier en daar vermoedelijk ook wel bèta keys uitgedeeld worden. Informatie over een bèta voor pc is er voorlopig niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.