4gamers.be

Donald Trump is geen goede Overwatch speler

Door Jay, 15-10-2016 00:00

The Nuisance Commitee, een politieke actiegroep van Max Temkin, die mee Cards Against Humanity heeft gemaakt, tracht op een geheel eigen wijze uit te leggen waarom Donald Trump niet geschikt is als president van de VS. Dat doet de groep door er Overwatch bij te halen en Trump neer te zetten als alles behalve een teamspeler. Via hun website is zo te lezen en te zien dat Trump altijd verliest, maar dat het nooit zijn schuld is. Hij klaagt over lag, zijn controller, hackers en zijn teamgenoten, maar nooit steekt hij de hand in eigen boezem.

Natuurlijk is dit alles vooral ludiek bedoeld als steuntje in de rug voor tegenstanders van Trump, al hoopt men eventueel gamers die politiek iets minder geïnformeerd zijn toch ook wat bij te brengen. Dat kon net zo goed door een vergelijking te maken met toxic players in bijvoorbeeld League of Legends, maar men koos dus voor Overwatch, wat ook leuke tekeningen oplevert. Het Nuisance Commitee heeft zelfs een reclamebord laten optrekken waarop te lezen is dat Trump voornamelijk Hanzo speelt en in de chat klaagt over de teamcompositie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.