4gamers.be

Rockstar teaset nieuwe Red Dead game

Door Jay, 17-10-2016 09:54

Veel hoeft Rockstar niet te doen om alle aandacht in de gaming community naar zich toe te trekken. Gisteren plaatste de studio niet meer dan het Rockstar logo tegen een rode achtergrond op hun social mediakanalen en meteen was het duidelijk: Rockstar teaset een nieuwe Red Dead game. Dat het om iets groots gaat, valt ook af te leiden uit het feit dat we het logo met de rode achtergrond ook te zien krijgen wanneer we naar de officiƫle website van Rockstar surfen.

Nu is het natuurlijk aftellen naar de feitelijke aankondiging en onthulling, maar vermoedelijk laten die niet lang meer op zich wachten. Van Rockstar werd onlangs nog gezegd dat het bezig is met "spannende nieuwe projecten" en dat die "binnenkort" onthuld zouden worden. Die tijd lijkt nu aangebroken te zijn, al is het wel nog maar de vraag of het om een compleet nieuwe Red Dead game gaat dan wel een remake van Red Dead Redemption. Rond beide mogelijkheden zijn al de nodige geruchten en aanwijzingen naar buiten gekomen, maar wie weet kunnen het ook gewoon de twee tegelijk zijn natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.