4gamers.be

Rockstar dropt nog een teaser voor nieuwe Red Dead game

Door Jay, 17-10-2016 15:25

Eigenlijk was het al redelijk duidelijk bij het Rockstar logo op een rode achtergrond, maar een nieuwe teaser afbeelding maakt het nog duidelijker: er komt een nieuwe Red Dead game. Interessant is dat er geen duidelijk aanknopingspunt lijkt te zijn met de vorige games, wat dus doet vermoeden dat het inderdaad om een compleet nieuwe Red Dead game gaat en niet om een remake van Red Dead Redemption. Verder tellen we 7 figuren, wat mogelijk een verwijzing is naar The Magnificant Seven. Rockstar maakt graag dergelijke filmverwijzingen. Zo verwijst Vice City vaak naar Scarface en kunnen we de overval van GTA V linken aan Heat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.