4gamers.be

Dit is de Nintendo NX

Door Jay, 20-10-2016 15:24

Zoals aangekondigd heeft Nintendo net zijn nieuwste gaming hardware, de Nintendo NX, voorgesteld via een preview trailer. De nieuwe handheld-en-console-in-één zal door het leven gaan als de Nintendo Switch en is qua concept dus wat eerdere geruchten al deden vermoeden. In principe is het een erg krachtige tablet die je in een controllermodule kan steken om er zo een handheld van te maken, maar de controlleronderdelen kan je ook loskoppelen. Ook kan het scherm in een soort docking station gestoken worden zodat het geheel een "gewone" console wordt en je op je tv-scherm kan gamen. In maart 2017 zou de Nintendo Switch verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.