4gamers.be

Nintendo Switch zou 720p multi-touch screen hebben

Door Jay, 28-10-2016 13:52, bron: eurogamer

Nintendo heeft nog niet alle details omtrent de Nintendo Switch vrijgegeven en op meer officiële informatie is het mogelijk nog wachten tot in januari 2017. Bij Eurogamer beschikken ze echter over bronnen die hen eerder al van correcte informatie wisten te voorzien en die bronnen zeggen nu dat de Switch over een 6.2" 720p capacitive multi-touch screen beschikt. Daarmee is het scherm te vergelijken met dat van hedendaagse smartphones en tablets. De 3DS en Wii U GamePad moesten het nog stellen met een resistive touch screen, wat gebaseerd is op druk die wordt uitgeoefend op het scherm in plaats van een loutere aanraking.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.