4gamers.be

Nostalgisch reclamefilmpje voor Pokémon fans van het eerste uur

Door Jay, 29-10-2016 00:01

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, niet omdat het effectief gisteren was maar omdat het zo'n dierbare herinnering is. Ik was 10 jaar, lag al in bed en mijn ouders kwamen nog even slaapwel zeggen. Ze hadden een vroeg verjaardagscadeautje bij: Pokémon Blue. Ik moest wel beloven pas de volgende dag te beginnen spelen, want eerst was het natuurlijk tijd om te slapen. Ik knikte, maar van zodra ze weg waren haalde ik mijn Game Boy boven en begon het avontuur tot uren in de nacht.

Het is een met nostalgie gevulde herinnering en zo zullen heel wat Pokémon fans van het eerste uur wel hun herinneringen hebben. Op basis van dat gevuld hebben enkele fans onderstaand reclamefilmpje gemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon. Daarin blijkt duidelijk dat de games geëvolueerd zijn, net als wij allemaal, maar om die speelsheid van je jeugd weer op te rakelen ben je natuurlijk nooit te oud.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair