4gamers.be

Steam heeft niet genoeg keys voor Splinter Cell

Door Jay, 31-10-2016 12:04

Steam is dit weekend begonnen met het uitdelen van kortingen op alle Splinter Cell games. Elke game kon met een korting van 75% gekocht worden. Zo ook Splinter Cell: Blacklist, de laatste game in de reeks. Mooie koopjes dus, maar er is één probleem. Steam heeft blijkbaar niet genoeg keys in huis, waardoor sommige mensen een kopen maar niet kunnen spelen.

Het gebrek aan keys weerhoudt Valve er wel niet van om de games in kwestie te blijven verkopen. Wie dan wil spelen, krijgt de melding dat een vereiste key niet is gevonden, waarna Steam uitlegt dat dit soms kan gebeuren bij een grote vraag. Men belooft echter om zo snel mogelijk verse keys in huis te halen, al is het daarvoor natuurlijk wel afhankelijk van de uitgever van de games in kwestie.

Inmiddels is onduidelijk in hoeverre er al nieuwe keys zijn. Sommige gebruikers willen echter niet meer wachten en vragen, al was het maar uit principe, hun geld terug. Andere gebruikers dan weer nemen het wachten er bij en zijn vooral blij dat ze een koopje hebben kunnen doen.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.