4gamers.be

EA zegt sorry voor misplaatste WO I-opmerkingen

Door papfles, 01-11-2016 12:03

De Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog hebben de Westerse wereld danig beïnvloed en het respect voor de slachtoffers en de strijders van toen blijft bijzonder groot, ook al is de eerste Wereldoorlog ondertussen al zowat 100 jaar geleden.

Het tijdperk is tevens het strijdtoneel van Battlefield 1 en net diens Twitter ging de afgelopen dagen een beetje over de schreef volgens heel wat volgers. Met de hashtag #JustWW1things en een aantal afbeeldingen en teksten die velen niet wisten te waarderen moest EA zelf ook op de proppen komen met een officiële mededeling (nadat de tweets ook werden verwijderd).

"We willen ons graag verontschuldigen voor het mogelijke leed dat de @Battlefield Twitter account heeft veroorzaakt in de afgelopen 24u. De account toonde onvoldoende respect en gevoeligheid voor de Eerste Wereldoorlog, zaken die we wel met respect hebben proberen te behandelen in de game en in onze communicatie."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.