4gamers.be

Nieuwe Call of Duty heeft addertje onder het gras in Windows 10 Store

Door Jay, 04-11-2016 09:49

Wie van plan is Call of Duty: Infinite Warfare via de Windows 10 Store aan te schaffen kan misschien toch maar eerst twee keer nadenken. Koop je de game daar, dan is het namelijk niet mogelijk om te spelen met wie de game via Steam heeft gekocht. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde, maar de verwachting is dat de meeste exemplaren toch via Steam gaan dus wie via de Windows 10 Store koopt, lijkt wat dat betreft de verliezer te zijn, tenzij hij of zij zich er niets mee in zit natuurlijk. Hetzelfde geldt trouwens voor Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Waarom dit nu zo in zijn werk gaat, is niet bekend. Mogelijk hangt het samen met de wijze waarop de game is geïntegreerd in de structuur van de Windows 10 Store en Steam, waardoor het moeilijk of onmogelijk is om de verschillende versies samen te brengen. Een andere mogelijkheid is dat het op een of andere manier een bewuste keuze is van een van de betrokken partijen om het zo te doen, maar dat lijkt eerder contraproductief te zijn dus dat lijkt weinig waarschijnlijk.

Call of Duty: Infinite Warfare screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair