4gamers.be

Aanwijzingen voor mogelijkheid om PSN-accountnaam te veranderen

Door Jay, 16-11-2016 16:09, bron: neogaf

Er lijkt weer een sprankeltje hoop te zijn voor wie zijn of haar PSN-accountnaam eindelijk eens wil veranderen. Heel wat gamers vragen al lang om die mogelijkheid, maar vooralsnog heeft Sony de optie nooit geïmplementeerd. Nu echter zijn er aanwijzingen dat die mogelijkheid er toch zit aan te komen.

In de patch notes van een recente update voor Unreal Engine 4 wordt melding gemaakt van ondersteuning voor PlayStation 4 SDK version 4.008.061. Op zich nog niets bijzonders, maar bij die nieuwe versie geeft Sony zelf ook wat uitleg en een van de aanbevelingen naar ontwikkelaars toe is dat ze spelers voortaan kunnen identificeren via hun "account ID", in plaats van via hun "online ID".

Wat dit concreet inhoudt, valt nog af te wachten, maar het ziet er naar uit dat Sony een nieuw systeem zal uitrollen waarbij PSN-accounts een ID-nummer zullen krijgen dat niet aan te passen is, met daarnaast nog een online ID dat wel door spelers zelf aangepast kan worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair