4gamers.be

Nintendo Switch zou Mario en Raving Rabbids cross-over krijgen

Door Jay, 18-11-2016 14:08

Rond de Nintendo Switch deden voor de onthulling al heel wat geruchten de ronde en heel wat van die geruchten bleken uiteindelijk ook te kloppen. Nu we weten wat de Nintendo Switch precies is, is het afwachten wat we precies voorgeschoteld zullen krijgen qua specs en games en ook daaromtrent doen al heel wat geruchten de ronde. Sommige van die geruchten worden door meerdere bronnen onder de radar bevestigd, waardoor ze meer dan waarschijnlijk een stevige kern van waarheid in zich dragen.

Eerder al was er het gerucht over Pokémon Sun & Moon voor de Nintendo Switch en nu is er een gerucht over een Mario en Raving Rabbids cross-over launch game. De game zou voorlopig de (code)naam Mario RPG: Invasion of the Rabbids hebben en draaien rond een invasie van het Mushroom Kingdom door Rabbids, zowel bevriende als vijandige. De Nintendo Switch zou dan "geïnfecteerd" zijn door Rabbids, die op elk moment de gameplay kunnen komen verstoren.

In januari zou de nieuwe game al getoond worden tijdens een event dat volledig rond de Nintendo Switch draait. In maart dan zou de game dus een launch titel zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.