4gamers.be

Neen, Pokémon Sun & Moon hebben geen grote save bug

Door Jay, 23-11-2016 15:46

Heel wat websites meldden dat Pokémon Sun en Pokémon Moon geplaagd worden door een stevige save bug die de games compleet onspeelbaar maakt. De glitch zou vooral opduiken wanneer je je vooruitgang wil bewaren in een Pokémon Center of in bepaalde delen van de Battle Three. Het personage van de speler zou dan verdwijnen en het onderste scherm van de 3DS zou niet meer reageren op input. Heel wat spelers kregen het al benauwd, maar eigenlijk valt het allemaal nog best mee.

De glitch waarvan sprake is namelijk geen feitelijke bug die in de game zit, maar het resultaat van het gebruik van PKHeX, een programma dat gebruikt wordt om vals te spelen. Via PKHeX kan je namelijk code manipuleren om zo sterkere Pokémon te kunnen vangen. Enkel wie cheat, lijkt dus last te hebben van de save bug, waardoor er eerder sprake lijkt van boontje komt om zijn loontje.

Pokémon Moon screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair