4gamers.be

Missies Watch_Dogs 2 binnenkort te herspelen

Door Jay, 24-11-2016 10:25

Nu de seamless multiplayer van Watch_Dogs 2 weer in orde lijkt te zijn, is het uitkijken naar andere verbeteringen voor de game. Zo heeft de community manager van Ubisoft laten weten dat men een patch zal voorzien die het mogelijk maakt om campaign missies te herspelen. Momenteel kan dit nog niet. Je speelt ze dus één keer en daarna zijn ze niet meer opnieuw te spelen, tenzij je een compleet nieuwe game begint. Een patch zou het binnenkort dus mogelijk moeten maken om deze missies opnieuw te spelen, al is niet bekend in hoeverre je daarvoor dan ook opnieuw beloond zal worden.

Watch Dogs 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair