4gamers.be

Mogelijk geen nieuwe Skylanders game in 2017

Door Jay, 29-11-2016 10:48

Sinds 2011 is Activision jaarlijks met een nieuwe Skylanders game op de proppen gekomen. De kans is echter reëel dat we in 2017 geen nieuwe game in de reeks zullen krijgen. Volgens Liam Robertson, die vorig jaar al correcte informatie wist te lekken omtrent Skylanders SuperChargers, is er momenteel namelijk geen nieuwe Skylanders game (meer) in ontwikkeling. Het is onduidelijk of die ontwikkeling nooit is begonnen, dan wel of een actieve ontwikkeling is stopgezet. Ook zou de toekomst van Toys for Bob, de voornaamste ontwikkelaar van de games, aan een zijden draadje hangen.

De reden voor de onzekere toekomst van de franchise moet niet ver gezocht worden. Er is namelijk een duidelijke negatieve trend wat aandacht voor de franchise betreft. De Skylanders Academy show op Netflix trekt blijkbaar minder kijkers dan gehoopt en de verkoop van merchandise is ook niet meer om over naar huis te schrijven. Mogelijk ziet Activision dan ook geen reden om verder te gaan met de reeks, voorlopig toch.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.