4gamers.be

Met enkel een Magikarp overleef je ook Pokémon Sun & Moon

Door YoniVL, 03-12-2016 00:01, bron: vg247

Sommige gamers houden het graag casual, terwijl anderen liever een beetje een uitdaging hebben en dan heb je ook nog van die mensen die het zichzelf zonder aanduidbare reden belachelijk moeilijk maken. Zo heeft ene Nakano Pokémon Sun/Moon volledig uitgespeeld met enkel een Magikarp, die alleen beschikte over de aanval Flail. Om daarin te slagen gebruikte hij constant healing, tot de PP van de tegenstander was uitgeput, om vervolgens voor de aanval te kiezen. Tegen ghost Pokémon koos hij dan weer voor Struggle, aangezien die immuun zijn voor Flail. Ons lijkt het een beetje eentonig, maar als hij er maar plezier aan heeft beleefd zeker?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair