4gamers.be

Yakuza 6 en Yakuza Kiwami komen naar het Westen

Door Jay, 05-12-2016 10:17

Voor fans van de reeks is het altijd bang afwachten of de nieuwste games ook buiten Japan zullen verschijnen, en nu is bevestigd dat dat voor zowel Yakuza Kiwami als Yakuza 6 het geval zal zijn, al zullen wij wel aanzienlijk langer op de games moeten wachten dan de fans in Japan, maar dat is doorgaans altijd al zo geweest.

Yakuza Kiwami is een remake van de originele PS2-game. De remake zou in de zomer van 2017 verschijnen en is vermoedelijk bedoeld om gamers in het Westen (opnieuw) warm te maken voor de reeks. Yakuza 6: The Song of Life verschijnt dan weer begin 2018 pas in het Westen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.