4gamers.be

Singleplayer DLC Uncharted 4 onthuld

Door Jay, 05-12-2016 10:35

Naughty Dog heeft afgelopen weekend tijdens de PlayStation Experience singleplayer DLC voor Uncharted 4: A Thief's End onthuld. Eigenlijk betreft het een op zichzelf staand hoofdstuk, dat standalone aangeschaft zal kunnen worden. Wie echter de digitale Deluxe Edition heeft, krijgt deze DLC nog gratis (al zit de prijs ervan natuurlijk wel verrekend in de Deluxe versie op zich). Deze Deluxe Edition zal later deze maand ook niet meer te koop zijn, dus wil je Uncharted 4 en deze singleplayer DLC nog snel iets voordeliger op de kop tikken, dan is snel zijn de boodschap.

De DLC zelf gaat door het leven als Uncharted: The Lost Legacy en afgaande op de eerste gameplaybeelden hieronder gaan we aan de slag als Chloe Frazier, het ex-liefje van Nathan Drake dat werd geïntroduceerd in Uncharted 2. Ook Nadine Ross, de huurlinge die een van de slechteriken is in Uncharted 4, is van de partij.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.