4gamers.be

Konami niet blij met Unreal-versie van Castlevania

Door Jay, 06-12-2016 11:09

De makers van Castlevania: Remade in Unreal, een fanproject waarbij de NES-game wordt nagemaakt met de Unreal Engine, hebben van Konami het verzoek gekregen om de ontwikkeling ervan stop te zetten, hetgeen voorlopig dan ook gebeurt uit vrees voor een rechtszaak die hen zuur kan opbreken. Het reeds ontwikkelde materiaal zouden ze voorlopig wel mogen houden.

Hoewel de kans groot is dat dit het eind van het fanproject is, hebben de makers nog een sprankeltje hoop dat de ontwikkeling toch door zou kunnen gaan. Men is momenteel namelijk in gesprek met mensen van Konami om te trachten een officiƫle licentie voor het project te kunnen bemachtigen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.