4gamers.be

Halo 5 multiplayer deze week naar pc met grote update

Door Jay, 07-12-2016 10:30, bron: https://www.halowaypoint.com/en-us/news/monitor-s-bounty-preview

Morgen krijgt Halo 5: Guardians een grote update die vooral voor pc-spelers de moeite lijkt te zijn. De Monitor's Bounty update introduceert namelijk een "join in progress" custom games browser en dat zowel op Xbox One als op Windows 10 pc's. Daardoor zullen ook pc-spelers de Halo 5 Arena ervaring krijgen en dus gratis met de multiplayer aan de slag kunnen, zij het wel zonder matchmaking.

Ook nieuw is de Observer Mode, die het mogelijk maakt om matches te bekijken en te delen. Dit kan je vanuit verschillende camerastandpunten met verschillende extra opties.

Tot slot krijgen Halo 5 spelers de mogelijkheid om elkaar bepaalde Gold REQ packs cadeau te doen. Om spelers met dit systeem vertrouwd te laten geraken krijgen alle spelers gratis een pack dat ze zelf niet kunnen openen, maar dat ze aan een andere speler kunnen schenken. Om nog meer REQ packs te kopen, moet je Spartan Rank 5 of hoger zijn. Ze kunnen enkel met echt geld gekocht worden, dus niet met RP.

Al deze REQ items zullen beschikbaar zijn door gewoon Halo 5 te spelen, al zou je ze ook los kunnen kopen. Daarnaast echter komt er ook wat premium DLC in de vorm van het Voices of War REQ pack. Deze DLC brengt commentaar van Spartan Buck, 031 Exuberant Witness en Yabda the Merciless naar Arena en Warzone matches. Dit pack zal 10 dollar kosten,

De Monitor's Bounty update zal nog meer met zich meebrengen ook, maar meer info geeft 343 Industries later pas.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair