4gamers.be

Nieuwe update voor Dota 2 is een "game changer"

Door Jay, 12-12-2016 11:17

Vandaag wordt een nieuwe, grote update voor Dota 2 uitgerold. De update brengt de game naar versie 7.00 en we lijken met een echte "game changer" te maken te hebben. Een van de grootste en meteen ook een van de meest controversiële nieuwigheden van de "New Journey" update is een nieuwe talent tree. Voortaan zullen je heroes namelijk gaandeweg stijgen in level, waardoor permanente upgrades voor basis stats en abilities kan verkrijgen. Dit is een aanzienlijke verandering voor de meta game, waar zo weer een extra dynamische laag aan wordt toegevoegd. Andere nieuwigheden hebben te maken met het beheren van je inventory en items, aanpassingen aan heroes, de map en meer.

Versie 7.00 brengt ook Sun Wukong, de Monkey King, met zich mee. Dit is de allereerste echt originele hero voor Dota 2, al zullen velen meteen ook de gelijkenissen met Wukong van League of Legends opmerken. Beide helden zijn echter gebaseerd op dezelfde mythologie, dus vandaar de gelijkenissen.

Verder brengt versie 7.00 een vernieuwde HUD met zich mee, evenals meer pre-game opties. Teams kunnen voor de start van een game bijvoorbeeld een plan uittekenen alvorens ze de strijd aan gaan. Door de community geprogrammeerde AI-bots zitten er ook aan te komen, evenals visuele verbeteringen en remodels voor drie personages, zijnde Slardar, Viper en Enigma.

Dank aan Construct voor het melden!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair