4gamers.be

Turtle Rock werkt aan dark fantasy co-op FPS

Door Jay, 13-12-2016 11:20, bron: gamesindustry

Turtle Rock, bekend van de eerste Left 4 Dead en Evolve, werkt aan een nieuw dark fantasy co-op FPS IP voor Perfect World, de uitgever van free-to-play online games als Neverwinter en Star Trek Online. Een naam voor de game werd nog niet onthuld en ook verdere details zijn schaars. Platformen werden bijvoorbeeld ook nog niet genoemd, al lijkt pc wel alvast een zekerheid te zijn. Ook is bekend dat de game in 2018 zou moeten verschijnen en dat men naar alle waarschijnlijkheid voor een free-to-play model gaat.

Turtle Rock heeft er een moeilijke periode opzitten na de flop van Evolve, maar de studio is nu toch weer met meerdere projecten bezig. Naast deze nieuwe dark fantasy co-op FPS heeft Turtle Rock namelijk ook twee VR-projecten in ontwikkeling.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.