4gamers.be

For Honor vereist constante internetconnectie

Door Jay, 13-12-2016 15:54, bron: ign

Hoewel For Honor ook in singleplayer te spelen zal zijn via de Story Mode, zal de game toch een constante internetverbinding vereisen, ook voor die singleplayer. Dat werd door een "community representative" van Ubisoft bevestigd in een privébericht aan een forumbezoeker. Blijkbaar zouden bepaalde progressie-elementen, die online gehost worden, gedeeld worden tussen de Story en Multiplayer Modes, waardoor dus een constante internetverbinding vereist is.

Het vermoeden dat For Honor "always online" zou zijn groeide de afgelopen dagen al toen via Amazon een boxart voor de game opdook waarop die vereiste vermeld stond. Dat vermoeden lijkt nu dus bevestigd te zijn.

For Honor screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair