4gamers.be

RiME krijgt rating voor pc, PS4, Xbox One en Switch

Door Jay, 14-12-2016 00:08, bron: neogaf

RiME werd ruim drie jaar geleden al aangekondigd als een PS4-exclusive, voornamelijk omdat Sony de uitgever van dienst was, maar in maart dit jaar heeft ontwikkelaar Tequila Works de rechten op de game zelf weer in handen genomen om er meer zijn eigen ding mee te kunnen doen. Vaarwel Sony dus, maar sindsdien bleef het ook weer erg stil rond de puzzle-platformer. Enkele maanden geleden echter werd aangekondigd dat voor de game een nieuwe uitgever gevonden is, zijnde Grey Box, dat voor de gelegenheid ook zou samenwerken met Six Foot voor de distributie.

Sindsdien is het echter weer stil gebleven rond de titel. Men beloofde meer details omtrent gameplay en platformen aan het begin van 2017, maar dankzij een rating in Braziliƫ weten we nu al iets meer. De game heeft namelijk een rating gekregen voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Dat laatste platform is extra interessant omdat begin 2017 de Nintendo Switch uitgebreider gepresenteerd wordt door Nintendo. Misschien is RiME wel een van de games die dan getoond worden?

Rime screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair