4gamers.be

Gaijin Entertainment komt met nieuwe MMO rond WO II

Door YoniVL, 14-12-2016 00:05, bron: vg247

Gaijin Entertainment, dat momenteel vooral bekend is van War Thunder, komt binnenkort met een nieuwe MMO die zich afspeelt tijdens Wereldoorlog II. Enlisted is echter een squad-based shooter, waarin honderden spelers tegelijk op een slagveld moeten kunnen spelen. De bedoeling is om verschillende games te maken, die telkens gaan over een ander belangrijk deel van de oorlog. De eerste game handelt over de invasie van Normandië en het tweede deel gaat over de slag bij Moskou.

Gaijin Entertainment heeft ook een crowdfundingcampagne opgestart, waarin het op zoek is naar minstens 250.000 dollar om een nieuwe campagne te maken. Als er 1 miljoen dollar wordt ingezameld, dan komt de game ook naar consoles.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.