4gamers.be

Dreams van Media Molecule nog steeds in ontwikkeling

Door Jay, 19-12-2016 11:10

Tijdens de E3-beurs van 2015 werd Dreams aangekondigd als nieuwe game van Media Molecule, maar sindsdien hebben we eigenlijk niets meer van de game gezien of gehoord. Ook tijdens de PlayStation Experience eerder deze maand was de game afwezig en een bèta, die aanvankelijk gepland stond voor dit jaar, lijkt nergens te bespeuren. Er werd dan ook al gespeculeerd dat de game mogelijk geannuleerd is, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Media Molecule heeft in een reactie laten weten dat een studio soms nu eenmaal de deuren moet sluiten, de telefoon moet afkoppelen en gewoon moet ontwikkelen. Dat is dan ook wat men de afgelopen maanden heeft gedaan. Voorts zou Dreams qua game veel groter uitdraaien dan wat men aanvankelijk had verwacht. In plaats van sommige elementen te schrappen om zo sneller klaar te zijn, wil men trouw blijven aan hun visie, ook al betekent dat dus dat de game wat langer op zich zal laten wachten. De bèta staat nu gepland voor ergens in 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.