4gamers.be

Crytek houdt twee studio's open, sluit de rest

Door Jay, 20-12-2016 16:03

De afgelopen dagen al kwamen er heel wat signalen dat het (opnieuw) niet zo goed gaat met Crytek en dat lijkt nu bevestigd te worden door officiƫle actie die ondernomen wordt. Crytek zal namelijk al zijn studio's sluiten, met uitzondering van twee. De hoofdstudio in Frankfurt en een andere in Kiev blijven behouden, terwijl studio's in Bulgarije, Hongarije, Turkije, Zuid-Korea en China gesloten worden of alleszins niet meer tot Crytek zullen behoren.

Qua strategie zal Crytek focussen op het ontwikkelen van "premium IP" en game-development technologie. De CryEngine van het bedrijf blijft dus een belangrijke pilaar en er zullen regelmatig updates voor blijven verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.