4gamers.be

King's Knight: Wrath of the Dark Dragon komt pas in 2017

Door Jay, 27-12-2016 11:57

King's Knight: Wrath of the Dark Dragon, net als Justice Monsters Five een game die Noctis en zijn vrienden spelen in Final Fantasy XV, zou normaal dit jaar verschijnen voor iOS en Android, maar dat gaat er niet meer van komen. Square Enix heeft laten weten dat de release voor ergens in 2017 zal zijn.

De versie van King's Knight waar wij mee aan de slag zullen kunnen is free-to-play en heeft 4-player multiplayer. Leuk weetje is dat deze King's Knight eigenlijk een eerbetoon is aan de King's Knight game die aanvankelijk voor de NES verscheen en die muziek had van Nobuo Uematsu, die natuurlijk ook heel wat Final Fantasy muziek schrijft en heeft geschreven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.