4gamers.be

Ariana Grande betreedt wereld van Final Fantasy

Door Jay, 02-01-2017 09:37

Zangeres en actrice Ariana Grande wordt een personage in de wonderlijke wereld van Final Fantasy, of toch tenminste in die van Final Fantasy: Brave Exvius, dat in de zomer van 2016 wereldwijd werd gelanceerd voor iOS en Android, nadat het in 2015 al een erg succesvolle Japanse launch had gekregen. Haar personage in de free-to-play turn-based game lijkt gebaseerd te zijn op de outfit die ze draagt in de clip van haar a cappella versie van Dangerous Woman. Dat net Ariana Grande in een mobile Final Fantasy game opduikt is voorts niet echt een verrassing, aangezien ze waanzinnig populair is in Japan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.