4gamers.be

[Games van 2017] Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom

Door Jay, 02-01-2017 13:14

Weet je in 2017 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2017 gaming-gewijs door te komen.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom screenshot

 Over Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom 

Eigenlijk is er momenteel nog maar weinig geweten over Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom. De game werd een jaar geleden aangekondigd door Sony als een PS4-exclusive, maar sindsdien is er eigenlijk nog weinig nieuws over gelost. We weten enkel dat we in de huid kruipen van een jonge koning, die uit zijn eigen koninkrijk wordt gesmeten en nu op weg gaat om dat opnieuw te veroveren.

Het eerste deeltje verscheen al in 2011 op PS3 en werd toen vooral geloofd vanwege de prachtige graphics, die de game te danken had aan de samenwerking met Studio Ghibli, dat we natuurlijk kennen van een reeks prachtige animatiefilms.

 Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom in het nieuws 

7 december 2016
Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom wordt PS4-exclusive

5 december 2016
Charmante trailer voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

 

 Volg Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair