4gamers.be

Bandai Namco bereidt meer info over nieuw God Eater project voor

Door Jay, 03-01-2017 10:07

Tijdens de Tokyo Game Show in september vorig jaar kondigde Bandai Namco een nieuw God Eater project voor consoles aan, zij het zonder veel meer informatie te geven. Nu ziet het er naar uit dat het niet al te lang wachten meer is op meer info. Producer Yusuke Tomizawa liet namelijk weten dat men zich aan het voorbereiden is op de 7de verjaardag van de reeks in februari, en dat men doorheen het jaar regelmatig nieuws te melden zal hebben.

Ook via de officiƫle Twitter account werd aangegeven dat Bandai Namco momenteel bezig is met voorbereidingen voor het delen van meer informatie omtrent het nieuwe God Eater project. De nieuwe game (als het een game is) lijkt ook naar het Westen te komen. Vorig jaar werd enkel een Japanse release bevestigd, maar inmiddels is de teaser van destijds ook in het Engels via de officiƫle Engelse social media verschenen, wat nogal vreemd zou zijn als het project niet ook bedoeld zou zijn voor het Westen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.