4gamers.be

Digitale The Amazing Spider-Man games plots spoorloos

Door Jay, 03-01-2017 17:05

De The Amazing Spider-Man games en bundels voor PS3, PS4 en PS Vita zijn verwijderd uit de PlayStation Store. Enkel Spider-Man: Shattered Dimensions voor PS3 is voorlopig nog beschikbaar. Ook uit de eShop zijn al deze games verwijderd, terwijl via de Xbox Store enkel nog The Amazing Spider-Man 2 te verkrijgen is. Via Steam worden wel nog de twee games aangeboden.

Een reden voor het plotse verdwijnen van de games is niet bekend, maar vermoedelijk heeft het iets te maken met het ophouden van een licentie. Indien Activision de licentie opnieuw kan verlengen kunnen de games weer tevoorschijn komen, terwijl het anders wachten is tot iemand anders de licentie oppikt. Wie de games reeds gekocht heeft, kan ze wel nog steeds downloaden. Een een nieuwe, digitale aankoop is niet langer mogelijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.