4gamers.be

Alien Covenant krijgt VR-ervaring

Door Jay, 04-01-2017 10:51, bron: variety

Alien Covenant, de nieuwe Alien film die in mei verschijnt en die een vervolg vormt op Prometheus, een prequel op de Alien films, zal een VR-ervaring krijgen "op grote VR-platformen". Opvallend is dat voor de ervaring blijkbaar betaald zal moeten worden, wat doet vermoeden dat het om een iets substantiƫlere ervaring gaat dan zomaar een gratis marketingstuntje ter promotie van de film. Dit ligt alleszins wel in lijn met de visie van Fox op VR als op zichzelf staand medium.

De nieuwe VR-ervaring wordt gemaakt door Fox Innovation Labs, dat eerder al The Martian VR Experience uitbracht voor Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR. Vermoedelijk zijn het ook die platformen waarop we de Alien Covenant VR Experience mogen verwachten. Ridley Scott, regisseur van de film, is executive producer, terwijl David Karlak director van dienst is.

Wat de VR-ervaring precies zal inhouden, valt natuurlijk nog af te wachten, maar volgens Fox Innovation Labs zullen we alvast de "true meaning of terror" ontdekken terwijl we een beangstigende reis maken doorheen het Alien universum, waarbij elke beslissing het verschil kan betekenen tussen leven en dood.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.