4gamers.be

Patch voor Forza Horizon 3 blijkt complete dev build te zijn

Door Jay, 04-01-2017 16:30

Het ziet er naar uit dat iemand bij Microsoft een foutje heeft begaan. Spelers van Forza Horizon 3 op pc kregen namelijk een verplichte patch voorgeschoteld, maar in plaats van een feitelijke patch bleek het te gaan om de complete dev build van de game en die is goed voor een download van 53GB. Bovendien zorgde dit ervoor dat sommige save files corrupt werden, waardoor spelers met problemen aangeraden wordt om de game opnieuw te installeren.

Nog een effect van het foutje, dat inmiddels wel al hersteld is, is dat de Porsche wagens die als nieuwe DLC verwacht worden al gelekt zijn. Zo zijn verschillende modellen van de Stuttgart marque. 14 gespot, gaande van de '56 356 A tot de '15 Cayman GTS.

Forza Horizon 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair