4gamers.be

Nieuwe accessoires en meer voor HTC Vive

Door Jay, 05-01-2017 15:22

Tijdens CES 2017 zijn enkele nieuwe accessoires voor de HTC Vive voorgesteld. Om te beginnen is er de Vive Tracker, een nieuw stukje hardware dat in het tweede kwartaal van dit jaar verschijnt en dat het mogelijk maakt om verschillende extra accessoires die er zitten aan te komen te gebruiken met de HTC Vive. Daarbij lijkt het voornamelijk om VR-controllers te gaan, bijvoorbeeld in de vorm van een geweer of een baseball bat. Ook VR-handschoenen zijn een optie.

Vervolgens is er de Vive Deluxe Audio Strap. Deze headphones zijn vooral bedoeld om de audio-ervaring met de HTC Vive een stuk aangenamer te maken, door alles beter op elkaar af te stemmen en alles beter te integreren, terwijl ook het comfort een stap voorwaarts zet. Ook dit accessoire verschijnt in het tweede kwartaal.

Ook nog in het tweede kwartaal verschijnt een accessoire van TPCast dat ervoor zorgt dat je je HTC Vive voortaan draadloos kan gebruiken. TPCast biedt een batterij die goed is voor anderhalf uur draadloos gamen met de HTC Vive en dat met een latency die zo laag kan zijn als 2ms. Het prijskaartje bedraagt een stevige 249 dollar.

Tot slot is een nieuwe subscription service voor Viveport aangekondigd. Via deze service zouden gebruikers veel overzichtelijker dan nu hun weg kunnen vinden in de vele VR-apps die er reeds zijn en nog gaan komen. Ook kunnen developers van apps via de nieuwe service hun product makkelijker wereldwijd tot bij hun publiek krijgen en zijn er nieuwe manieren voorzien voor developers om geld te verdienen aan hun content. Meer info over deze service zou binnenkort nog volgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair