4gamers.be

Script voor Uncharted film is klaar

Door Jay, 09-01-2017 10:32

Het script voor de Uncharted film lijkt klaar, afgaande op het bericht en de foto die door schrijver Joe Carnahan de wereld werden ingestuurd. Hij gaf meteen ook wel aan dat nu het échte werk begint, want er moet inderdaad wel nog wat gedaan worden. Acteurs vinden, filmen en monteren bijvoorbeeld.

De Uncharted film werd in 2009 al aangekondigd, maar het project heeft sindsdien een erg hobbelige weg afgelegd. Uiteindelijk werd Carnahan erbij gehaald voor het script. Hij zou zelf ook willen regisseren, maar dat kon niet omdat hij al regisseur van dienst was voor Bad Boys 3. In plaats van Carnahan is het Shawn Levy, de regisseur van Stranger Things, die de Uncharted film zal regisseren. Levy heeft al aangegeven enkele discrete contacten te hebben gehad met acteurs, onder meer voor de hoofdrol van Nathan Drake.

Ooit stond de release van de Uncharted film gepland voor de zomer van dit jaar, maar gezien de ontwikkelingen errond lijkt de kans natuurlijk zo goed als onbestaande dat dat er nog van zal komen. Wanneer we de film dan wel mogen verwachten, is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.