4gamers.be

Ontwikkeling Scalebound stopgezet

Door YoniVL, 10-01-2017 11:05

Compleet onverwacht is de ontwikkeling van de Xbox-exclusive Scalebound stopgezet. Microsoft en ontwikkelaar Platinum Games zouden besloten hebben om de samenwerking volledig stop te zetten. Dat nieuws heeft Microsoft zelf al bevestigd. Het is momenteel nog niet helemaal duidelijk wat er nu met Scalebound gaat gebeuren. De game is al sinds 2013 in ontwikkeling en is ongetwijfeld al ver gevorderd. Mogelijk pikt een andere uitgever de game dus nog op in de toekomst, maar momenteel is het op dat vlak koffiedik kijken.

Scalebound werd voor het laatst getoond op Gamescom, maar sindsdien zou de relatie met Microsoft sterk verzuurd zijn. De werkdruk bij Platinum Games zou zo hoog gelegen hebben, dat heel wat ontwikkelaars een maand vrij moesten nemen om te zich opnieuw op te laden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.