4gamers.be

Eerste DLC voor Steep gelanceerd

Door Jay, 11-01-2017 00:00

Steep, het sneeuwsportspel van Ubisoft, heeft zijn eerste portie DLC ontvangen. Het Adrenaline Pack is nu beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One en brengt 5 nieuwe kostuums, 3 nieuwe wingsuits, 2 nieuwe boards en 3 nachtelijke uitdagingen met zich mee. Paraglide op de Light The Way track in Aiguilles, wingsuit op de Dark Pines track in Tirol en ski of snowboard op de Paranormal track in Aoste, allemaal onder de sterrenhemel. De DLC maakt deel uit van de Season Pass en is los te koop voor 6,99 euro.

Reacties

 • Staticated

  Ik vroeg me af hoeveel volk er die season pass zou gekocht hebben. Iets wat me hierbij een indicatie geeft zijn de optionele waarderingen op de digitale stores die mensen geven voor wat ze downloaden.

  Vreemd genoeg (of toch niet...?), heb ik de indruk dat dit (sinds september?) niet meer mogelijk is voor season passes op de SEN-store? Als je naar die van Steep kijkt, evenals die van Deus Ex: Mankind Divided.

  https://store.playstation.com/#!/nl-nl/games/uitbreidingen/steep-season-pass/cid=EP0001-CUSA05526_00-STEEPSEASONPASS0

  https://store.playstation.com/#!/nl-nl/games/uitbreidingen/deus-ex-mankind-divided-season-pass/cid=EP0082-CUSA01836_00-DXMDSEASBDL00001

  • Geplaatst op 2017-01-11 om 09:59

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair