4gamers.be

Halo Wars 2 krijgt retailversie voor pc dankzij THQ Nordic

Door Jay, 11-01-2017 14:15

Voor Halo Wars 2 werd aanvankelijk enkel een digitale pc-release voorzien, maar dankzij een samenwerking tussen Microsoft en THQ Nordic zal er toch ook een retailversie van de game verschijnen. Er zijn twee opties.

Om te beginnen is er een Standard Edition die de pc-versie bevat, al kan je die ook op Xbox One spelen via Play Anywhere. Deze versie zal beschikbaar zijn vanaf 21 februari, wanneer de game verschijnt. De tweede versie is een Ultimate Edition voor pc (en Xbox One via Play Anywhere) en deze verschijnt al op 17 februari. Deze komt met enkele extraatjes:

  • Halo Wars Definitive Edition
  • The exclusive Season Pass:
    • New Leaders with abilities that change the course of multiplayer matches
    • New Units that add to your multiplayer arsenal
    • New Blitz cards to collect and take into battle
    • New campaign missions that expand the Halo Wars 2 story

Vooral de Ultimate Edition zal voor sommige fans interessant zijn. Voor Xbox One is de Ultimate Edition namelijk bijna overal al uitverkocht, maar wie toch de speciale editie in huis wil halen, kan nu alsnog kiezen voor de pc-versie, die dus ook gewoon op Xbox One gespeeld kan worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair